Στοιχεία Έργου

Στο ξενοδοχείο Theartemis έγιναν εργασίες ολικής ανά-διαμόρφωσης και ανανέωσης των εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων και της εξωτερικής πισίνας συνολικής επιφάνειας περίπου 1000τ.μ.

Πιο συγκεκριμένα έγινε αλλαγή του σχήματος και των διαστάσεων της πισίνας παράλληλα με την ανανέωση του φωτισμού της. Τοποθετήθηκε σύγχρονος μοντέρνος φωτισμός με τεχνολογία οπτικών ινών στον πυθμένα της πισίνας, δίνοντας ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα. Τοποθετήθηκαν νέα δάπεδα και φωτιστικά ενώ έγινε και μικρή τροποποίησηση στη φύτευση των χώρων. Για την σκίαση τμημάτων των εξωτερικών χώρων τα οποία εξυπηρετούνται από το εστιατόριο ή το bar, τοποθετήθηκαν ανοιγόμενες περσιδωτές πέργκολες αλουμινίου.

Το σύνολο των εργασιών και τις επίβλεψης ήταν ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, καθώς το όλο έργο έπρεπε να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από απαίτηση των ιδιοκτητών να έχει ολοκληρωθεί στην αρχή της καλοκαιρινής σεζόν με το άνοιγμα του ξενοδοχείου. Για τον λόγο αυτό απαιτούνταν καλός συγχρονισμός και οργάνωση των συνεργείων.

Έργα

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας μοντέρνος και άνετος χώρος που δίνει το αποτέλεσμα στον επισκέπτη καλαισθησίας και οικειότητας.

  • Τοποθεσία: Ρέθυμνο
  • Έτος Αναδιαμόρφωσης: 2016