Η εταιρεία τεχνικών μελετών «Tractus» είναι μία καλά εδραιωμένη επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στην Κρήτη και έχει βάση το Ρέθυμνο. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με σπουδές σε Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια παράλληλα με μακρά εργασιακή εμπειρία.

Στην Tractus προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών γύρω από την περιοχή των ακινήτων και των κατασκευών, από το πρώτο βήμα για τον εντοπισμό του ακινήτου μέχρι το τελικό στάδιο της παράδοσης ενός ολοκληρωμένου έργου. Η Tractus είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία εταιρεία real estate. Οι στόχοι μας πηγαίνουν πολύ πέρα από την απλή πώληση ακινήτων με σκοπό το κέρδος. Εμείς εστιάζουμε στο να μετατρέπουμε ακίνητα σε ονειρεμένα σπίτια ή επικερδείς επενδύσεις.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της ανάπτυξης και κατασκευής ακινήτων.

Συνδυάζουμε αποτελεσματικά τις γνώσεις μας στο χώρο της μελέτης και κατασκευής, μαζί με την εμπειρία μας στο χώρο της πώλησης ακινήτων. Προσφέρουμε πολύτιμες συμβουλές γύρω από την κατασκευαστική νομοθεσία μαζί με τους οικοδομικούς κανονισμούς και διασφαλίζουμε ότι ο αγοραστής/επενδυτής δεν θα αντιμετωπίσει πρόβληματα.

Για κάθε έργο, διεξάγουμε μια λεπτομερή μελέτη που συνδυάζει τις προτιμήσεις και ανάγκες του πελάτη με την εμπειρία και τις γνώσεις μας και οδηγούν στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Υλοποιούμε έργα υψηλής πολυπλοκότητας, από πολυτελείς βίλες μέχρι και ειδικά κτίρια. Το χαρτοφυλάκιό μας αποδεικνύει την τριβή μας σε ένα μεγάλο εύρος κατασκευαστικών έργων και έργων διαχείρισης ακινήτων.

Η ικανοποίηση των πελατών μας -μεταξύ άλλων- αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους μισούς νέους πελάτες μας, προέρχονται από τις συστάσεις των προηγούμενων, ικανοποιημένων πελατών μας.

Γνωρίστε την Ομάδα της Tractus

Γιάννης Τσουπάκης

Γιάννης Τσουπάκης

Πολιτικός Μηχανικός, Διαχειριστής
Αλέξανδρος Ορφανουδάκης

Αλέξανδρος Ορφανουδάκης

Μηχανολόγος Μηχανικός, Διαχειριστής
Άννα Κορρέ

Άννα Κορρέ

Σύμβουλος Ακινήτων
Μιχάλης Τσουπάκης

Μιχάλης Τσουπάκης

Λογιστής / Οικονομικός Σύμβουλος
Alexander Andrielis

Alexander Andrielis

Σύμβουλος Ακινήτων
Στέλιος Μαμαλάκης

Στέλιος Μαμαλάκης

Πολεοδόμος / Σύμβουλος Ακινήτων
Κωνσταντίνος Μαρκάκης

Κωνσταντίνος Μαρκάκης

Αρχιτέκτων Μηχανικός