Project info

This is the total renovation of an apartment 100 sq.m of the 80’s. The purpose was to upgrade the residence to a modern apartment, with modern design with wood, glass and iron lines.

The reconstruction was done in such a way that each corner of the apartment was properly utilized. More storage space was created to meet the needs of the family and made the new home functional and practical.

In the apartment, the interior layouts were fully demolished and a new distribution of the spaces, aiming at the optimal utilization of the relatively small area of ​​the flat. The main theme of the study was to combine the space of the kitchen, dining room and living room so that the apartment becomes spacious and bright.

  • Location: Rethymno
  • Renewal Year: 2019

Apartment renovation in Rethymno: Projects