Στοιχεία Έργου

Πρόκειται για τη ριζική ανακαίνιση μιας υπάρχουσας κατοικίας 100τ.μ. της δεκαετίας του 80’.  Ο στόχος ήταν αναβάθμισης της κατοικίας σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα, με μοντέρνες designγραμμές από ξύλο, γυαλί και σίδερο.

Η ανακατασκευή έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να  αξιοποιηθεί σωστά η κάθε γωνία του διαμερίσματος.Δημιουργήθηκαν  περισσότεροι αποθηκευτικοί χώροι  για να καλύψουν της ανάγκες της οικογένειας και να γίνει η νέα οικία λειτουργική και πρακτική.

Στο διαμέρισμα «αποξηλώθηκαν»  πλήρως οι υφιστάμενες  εσωτερικές διαρρυθμίσεις και έγινε νέα κατανομή των χώρων, με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση της σχετικά μικρής επιφάνειας της κατοικίας. Το κυρίως θέμα της μελέτης ήταν η συνένωση του χώρου της κουζίνας , της τραπεζαρίας και του καθιστικού ώστε το διαμέρισμα να γίνει ευρύχωρο και φωτεινό.

  • Τοποθεσία: Ρέθυμνο
  • Ετος Κατασκευής: 2019

Έργα ολοκληρωμένα