Στοιχεία Έργου

Πολυτελής βίλα στον Πλακιά, νότια της Κρήτης. Το έργο θα κατασκευαστεί στοv Πλακιάς, νότια της Κρήτης. Αυτή η βίλα αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος 14 βιλών και βρίσκεται  εντός σχεδίου πόλεως του Πλακιά σε ένα θαυμάσιο σημείο, πάνω σε ένα λόφο.

Συγκεκριμένα, η μελλοντική βίλα απολαμβάνει την ομορφιά του Λιβυκού πελάγους και προσφέρει πανοραμική θέα στο χωριό του Πλακιά. Η βίλα έχει μοναδικό design και στιλ. To πολυτελή ακίνητο είναι ικανό να προσφέρει οικογενειακές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης. Τα πέτρινα στοιχεία, οι ξύλινες και οι γυάλινες λεπτομέρειες συνδυάζουν την παραδοσιακή με τη μοντέρνα διακόσμηση, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις για χαλαρωτικές διακοπές.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες του μελλοντικού ιδιοκτήτη, να εναρμονίζεται με το περιβάλλον και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του έργου.

Η βίλα αποτελείται από:

–  2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα-τραπεζαρία, σαλόνι και αποθήκη, χώρο στάθμευσης και πισίνα με υπερχείλιση.

Έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει άτομα που θέλουν να έχουν μια μοναδική κατοικία σε ένα φυσικό κρητικό περιβάλλον και ένα σύγχρονο αρχιτεκτονικό κτίριο.

  •  Μέγεθος Ακινήτου: 147,80 m2
  • Τοποθεσία: Πλακιάς, νότιο Ρέθυμνο, Κρήτη
  • Έτος Κατασκευής: Υπό Κατασκευή

Πολυτελής βίλα στον Πλακιά,, νότια της Κρήτης, στην κατηγορία: Έργα