Στοιχεία Έργου

  Η Tractus ανέλαβε την μελέτη των  χώρων υποδοχής και διδασκαλίας του φροντιστηρίου στο Ρέθυμνο. Το καινούργιο φροντιστήριο έχουν σχεδιαστεί σε μοντέρνες γραμμές με ξύλο, σίδερο και γυαλί. Σκοπός της ανακαίνισης είναι να δημιουργηθεί ένας περισσότερο λειτουργικός και ευχάριστος ενιαίος χώρος ο οποίος θα βοηθήσει στην διάθεση των παιδιών και στην απαιτητική εργασία των εργαζόμενων του φροντιστηρίου. Σε σύγκριση με το υφιστάμενο φροντιστήριο, θα υπάρχουν περισσότεροι λειτουργικοί  χώροι για τους μαθητές και καθηγητές. Επιπλέον, ο φωτισμός έχει βελτιωθεί καθώς θα είναι καλύτερα κατανεμημένος στο χώρο. Τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα σε μοντέρνες γραμμές και με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργικά και πρακτικά στον χώρο, π.χ. εντειχισμένος μοντέρνος καναπές σε καμπύλες γραμμές.

  • Τοποθεσία: Ρέθυμνο
  • Ετος Κατασκευής: Υπό Κατασκευή